Morella es posiciona com a destí de congressos després d’acollir a més de 1200 congressistes en una setmana

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 16 de maig de 2011 .
Etiquetes:

Morella ha acollit tres congressos i a més de 1200 participants en ells, en només set dies. Les jornades de l’Associació Espanyola de Neuropsiquiatria (AEN), la trobada de Joves Investigadors en Paleontologia (EJIP) i el Com Sona l’ESO, són els tres congressos que la localitat dels Ports ha acollit en pocs dies. La regidora de turisme, Sandra García, realitza un balanç “molt positiu” de les trobades i destaca la importància de “posicionar a Morella com a destí de congressos, ja que és un tipus de turisme molt beneficiós per a la localitat i contribuïx a la desestacionalització”.

La regidora explica que “Morella està realitzant un gran treball promocional per a atraure cada vegada més congressos”. A més, afegia que “hem demostrat la nostra capacitat organitzativa durant esta setmana, ja que l’esforç de molta gent ha donat els seus fruits i hem acollit a més de mil congressistes en pocs dies”. Cal assenyalar que inclús el Com Sona l’ESO i el congrés de paleontologia coincidien en dies.

García també recorda que “hem pogut albergar la XIIª edició del Com Sona l’ESO amb la participació de mil alumnes, gràcies a tindre una infraestructura com l’Espai Firal, que s’ha convertit en el centre d’operacions dels estudiants”. Els joves han utilitzat este espai per als distintes dinars, assajos o per a l’oci nocturn.

La regidora de turisme conclou que “cada vegada són més entitats, organitzacions o col·lectius que ens trien com a ciutat per a albergar els seus congressos i, en esta línia de treball hem de continuar”. García també exemplifica este treball amb “la repercussió mediàtica dels últims congressos i la gran imatge que s’ha donat de Morella en l’exterior”.

Més informació: