El PP de Morella sanejarà els comptes per a, liquidat el deute, començar en les inversions


comarquesnord.cat, Morella
» dimarts, 17 d’abril de 2011

El Partit Popular de Morella ha començat a repartir el programa electoral en el que es presente als comicis del proper diumenge. El candidat a l’alcaldia, Guillermo Sangüesa, desgranava les accions que volen portar endavant si accedeixen a l’alcaldia en promoció econòmica.

Incentivar la instal·lació d’indústries, fer atractiva per a la iniciativa empresarial la ubicació d’instal·lacions generadores d’ocupació i riquesa en la ciutat o les bonificacions fiscals en l’impost d’obres per a aquelles actuacions consistents en la rehabilitació de masos, són algunes de les mesures destacades pel candidat popular. En tot cas, insistia en que primer, caldrà sanejar els comptes, i sols quant estigue el deute liquidat, començar en inversions que ajuden a generar més oportunitats de treball.

Entre els projectes destacats del programa popular es troba la rehabilitació integral de l’edifici Colomer Zurita, per a fer el Gran Museu de la ciutat. Sangüesa, també va explicar que s’estudiarà la construcció d’un pàrquing subterrani, i s’invertirà en la finalització del mas del Collet, per adequar-lo com escola d’esports de muntanya. Sens dubte, la gran aposta turística continua passant pel Parador Nacional de Morella, però també per la reapertura del Cardenal Ram i la remodelació de l’Hotel de la Fabrica de Giner.

L’Establiment d’aliances amb destins de costa, preferentment Peníscola, la formació i la promoció, així com l’impuls al turisme verd, també tenen accions contemplades en el programa dels populars.

Respecte al sector ramader, el programa destaca el garantir l’aigua als masos, i el subministrament de electricitat a tots els que estiguen interessats, així com el completar el pla de purins, i estudiar la viabilitat de la creació d’una sala d’especejament o el donar suport i potenciar les marques de qualitat per al bestiar oví, boví i porcí.

Més informació: | | |