Morella celebra el Dia d’Internet


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Morella
» dimarts, 17 de maig de 2011

Morella celebra avui el Dia d’Internet amb l’entrega dels diplomes acreditatius d’assistència a 54 alumnes que han realitzat cursos d’informàtica i d’iniciació a Internet. L’alcalde de la localitat, Ximo Puig, l’agent de desenvoluapament local, Eva Borrás i els professors dels cursos, Raúl Franz i Tere Adell, entregaran esta vesprada a Les Sales Gòtiques de l’Ajuntament, els certificats.

El primer edil morellà entén el Dia d’Internet com “una reivindicació per a afavorir l’accés a la Societat de la Informació dels ciutadans”. Per això, Puig recorda que “Internet disminuïx les distàncies territorials i socials”. “Gràcies a Internet podem deixar de ser la perifèria de la perifèria”, apunta l’alcalde.

Puig també afirma que “des del primer moment hem prioritzat la implantació de les Tecnologies d’Informació i de la Comunicació en el nostre municipi, amb l’aposta per Internet i l’arribada de la fibra òptica”.

Finalment, Puig considera que “la formació és clau per al futur i la formació en matèria informàtica és molt important per a reduir la bretxa digital i adaptar-nos als nous temps”. A més, recorda que en els últims anys, més de 300 alumnes han passat per l’aula de formació de CISE per a dur a terme distints cursos d’informàtica i accés a Internet. Puig conclou que “el nivell d’alfabetització en Tecnologies de la Informació i de la Comunicació de la societat morellana està per damunt de la mitjana nacional”.

Més informació: |