Carlos Fabra diu que Oscar Tena “no va aconseguir aconseguir del seu propi partit cap compromís per reflotar Marie Claire”



comarquesnord.cat, Vilafranca
» dimecres, 18 d’abril de 2011

El president provincial del Partit Popular de Castelló, Carlos Fabra, ha mantingut aquest migdia una reunió amb la candidatura de Vilafranca, encapçalada per Vicente Marín.

El president acompanyat pel candidat del Partit Popular a la presidència de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, i del candidat autonòmic Manuel Cervera, ha volgut aprofitar la recta final de campanya per animar a la candidatura popular de Vilafranca, a la qual va recordar les gestions realitzades per la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana per l’empresa Marie Claire.

Carlos Fabra ha criticat durament al candidat socialista, Oscar Tena, ja que “durant la dues crisi sofertes per l’empresa no va aconseguir aconseguir del seu propi partit, al govern nacional, cap compromís per reflotar Marie Claire”. El president dels populars ha volgut recordar que “va haver de ser el govern valencià el que va impedir que aquesta empresa anés a la suspensió de pagaments i al seu imminent tancament”.

A més, el president provincial ha dit no entendre l’actitud d’Oscar Tena, de crítica permanent a les institucions governades pel Pàg. Perquè gràcies a elles Vilafranca ha pogut beneficiar-se de plans esportius, culturals i provincials així com de la compra i posterior rehabilitació de la plaça de toros de Vilafranca, amb un import de 315.000 euros, o de la casa de la cultura, per citar dos exemples.

Fabra ha afegit que el líder dels socialistes busca més posicionar-se en el seu propi partit i estar en les lluites intestinas que preocupar-se dels interessos dels veïns de Vilafranca.

Més informació: | | | | | |