Ripollés aposta a Cinctorres pel polígon industrial com a garantia de futur


comarquesnord.cat, Cinctorres
» dimecres, 18 d’abril de 2011

La candidatura del PSPV de Cinctorres centra la seva campanya en quatre eixos, “lemprendedurisme, la sostenibilitat, la proximitat i la gestió transparent”, segons fonts del partit.. Entre els seus objectius està el de fixar la població en la localitat i oferir oportunitats als joves. En aquest sentit, pretén potenciar l’atractiu del seu recentment acabat polígon industrial, oferint parcel·les a bon preu i creant un viver d’empreses.

Antoni Ripollés, candidat a la reelecció pel PSPV-PSOE, aposta també per consolidar la marca “Cinctorres, Dinomanía”, com a destinació turística centrada en la cultura i la naturalesa.

Ripollés, alcalde les últimes dues legislatures, afirma es pretén generar i mantenir activitats econòmiques i un dinamisme que facin de Cinctorres un lloc atractiu per invertir i per viure. En aquest sentit, també “hi ha una important aposta pels serveis a la població, amb l’obertura d’un centre residencial per a majors, l’ajuda en els llibres de text, el foment de les activitats culturals i de les esportives en les completes i modernes instal·lacions”.

La conservació dels paratges naturals, la millora de carrers i places i una aposta per l’estalvi d’energia en els subministraments públics, són altres eixos del programa. Un programa que, en paraules de Ripollés, “també vol assumir un compromís per majors quotes de participació ciutadana en la gestió municipal”.

Més informació: | |