Morella participa en l’elaboració del Pla de Turisme d’Interior


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, València
» dijous, 19 de maig de 2011

L’alcalde de Morella, Ximo Puig, ha participat aquest dijous en una nova sessió del Consell Valencià de Turisme, en la que s’ha abordat l’elaboració del Pla de Turisme d’Interior. La consellera, Belén Juste, ha agraït a l’edil morellà la seua participació, ja que ha sigut l’únic alcalde que ha assistit a la trobada. El Pla d’Interior es desglossa en 13 línies i, ara, Morella presentarà les seues aportacions, de les quals destaca la insisténcia en la millora dels canals de comercialització.

Puig subratlla que “Morella és un dels destins d’interior de referència, i molts d’estos eixos estan vinculats a la nostra estratègia”. A més, afegix que “el nostre destí pot enfortir-se perquè podem oferir alguns dels productes que es desglossen en el pla, com el turisme cultural, el natural o les aliances costa-interior”. L’alcalde de la localitat també explica que “es poden presentar aportacions al Pla fins al dia 10 de juny, per la qual cosa convocarem una reunió del Patronat Municipal de Turisme per a plantejar les nostres propostes”. Puig insistix que “cal millorar els canals de comercialització i eixa serà una de les aportacions que es tractaran en el Patronat”.

El primer edil morellà ha destacat “la necessitat de col·laboració i cooperació entre les institucions per a potenciar un sector clau com és el turisme”.

» Q de qualitat
Turespaña ha realitzat estos dies l’auditoria de la Q de qualitat a l’Oficina de Turisme. Un distintiu que esta instal·lació de Morella posseïx des de fa tres anys i que pretén renovar, per a continuar millorant les seues prestacions i serveis. L’alcalde de Morella, afirma que “la qualitat ha de ser l’horitzó de la nostra destinació turística i per això treballem seguint les pautes del Pla Estratègic de Turisme”. A més, recorda que Morella és la primera ciutat de la Comunitat Valenciana que posseeix el distintiu de destins de qualitat SICTED, impulsat per la FEMP i Turespaña.

Més informació: |