Guillermo Sangüesa (PP) es compromet a “reivindicar, gestionar i aconseguir l’eliminació del Port de Querol”



comarquesnord.cat, Morella
» divendres, 20 de maig de 2011

El PP de Morella tancava aquest dijous les diferents rodes de premsa que ha realitzat aquesta campanya per tal d’anar desgranant el seu programa electoral. En aquest cas, l’eix va ser les infrastructures, sanitat, benestar social, administració i seguretat. Els encarregats de parlar d’aquests temes van ser el candidat popular a l’alcaldia Guillermo Sangüesa, el número 2 de la llista Jesús Ortí i la número 6, Noelia García.

Sangüesa va començar fent una rèplica a Ximo Puig sobre les propostes dels populars, així com comentava el seu programa en infrastructures. “És un acudit dels roïns el veure la incapacitat del PSOE per la que en 20 anys de govern continuat a l’Ajuntament de Morella han sigut incapaços d’aconseguir l’eliminació del Port de Querol. És també una broma de mal gust el que en set anys Ximo Puig i Zapatero han sigut absolutament incapaços de ficar una pedra al Parador de Turisme.

El PP es comprometia, en boca del cap de llista, a “reivindicar, gestionar i aconseguir l’eliminació definitiva del Port de Querol” si aconsegueixen l’alcaldia de Morella així com els diferents trams pendents de la N-232 i l’impuls per a transformar-la en la futura A-68.

Per la seua banda, Noelia García, va ser l’encarregada de parlar sobre sanitat i benestar social acusant als socialistes de no haver avançat en aquesta matèria i de no ficar cap euro pel Centre de Dia. Tancava les intervencions Jesús Ortí parlant sobre administració i seguretat, “basats en l’austeritat” i “sense tirar els diners”, com ara arreglar els carrers, complir “els terminis legals per a pagar als proveïdors i penjar-ho a la web”, per a una “major transparència”.

Més informació: | | | | |