La formatgeria de Morella reb una de les ajudes d’agrobotigues de la Mancomunitat de la Taula del Sénia


comarquesnord.cat, Morella
» divendres, 20 de maig de 2011

A més de les ajudes a la contractació de Titulats universitaris, dintre del Conveni de Desenvolupament Rural Sostenible firmat entre el Ministeri i la Mancomunitat de la Taula del Sénia, ara s’acaben d’aprovar les ajudes a les agrobotigues del Territori del Sénia.

En total es van presentar 11 peticions, de les que 2 s’han descartat per no complir algun dels requisits que deien les Bases. Les altres 9, que sí reunien tots els requisits necessaris, totes tindran alguna ajuda. De les 9 n’hi ha 4 que són de Cooperatives i les altres 5 d’empreses o particulars.

L’import total de les inversions que han segut acceptades com a subvencionables, sumant els 9 projectes aprovats, ascendeix a 418.166 € i, per tant, esta serà la quantitat total a invertir per a cobrar l’ajuda prevista. La suma total de l’ajuda aprovada a cada un dels projectes en forma de subvenció a fons perdut és de 147.398 €.

Després de notificar-se oficialment l’ajuda i, un cop executades i justificades totes les inversions anteriors i a més haver presentat tota la documentació necessària, es començaran a pagar les ajudes.

» Ajudes
» Benicarló, Comestibles Senar
» Morella, Queseria Artesanal de Morella
» Sant Carles de la Ràpita, Benihort (Coop. S. Isidre de Benicarló)
» Santa Bàrbara, Agrícola del Camp i Secció de Crèdit SCCL
» Santa Bàrbara, Agrícola Sant Gregori SCCL
» La Sénia, Construccions Segura Bonfill SL
» Ulldecona, Agrícola i Secció de Crèdit d’Ulldecona SCCL
» Vall de Roures, I.C. Los Tres Reyes SA
» Vinaròs, Conservas Artesanas Vinaròs SURL

Més informació: |