comarquesnord.cat bat rècords de visites en la seua primera jornada electoral



comarquesnord.cat, Els Ports
» diumenge, 22 de maig de 2011

Comarquesnord.cat ha batut el seu propi record de visites durant el seguiment del 22-M. El diari digital de referència a la comarca dels Ports i al Matarranya rep 5214 visites al llarg de la jornada electoral, especialment durant el reconte de la nit. El seguiment en directe del minut a minut de l’escrutini, que és la primera vegada que un mitjà de comunicació digital a la comarca, ha estat seguit massivament. Altres informacions, com les fotografies del moment de votar de Ximo Puig, Guillermo Sangüesa, Oscar Tena, Xavi Prats i Vicent Marín han estat altres informacions molt buscades pels internautes.

Les 5214 visites suposen el rècord absolut de comarquesnord.cat en una sola jornada. El diari digital tancava el mes d’abril amb, 46.607 pàgines vistes per 16.052 visites i  per 6.308 usuaris únics absoluts, segons dades auditades oficialment per OJD Interativa. En el que portem de maig, les dades provisionals apunten a 52.150 pàgines vistes, pel que ja es superen les dades del mes anterior quan queda més d’una setmana per arribar a juny.

» Les eleccions, en directe
Comarquesnord.cat ha viscut aquest diumenge la primera jornada electoral de la seua curta història. Les eleccions locals i autonòmiques són els primers comicis que cobreix el diari digital que va nàixer el 15 de setembre de 2009 i que, en aquests mesos, ha esdevingut una referència informativa per a aquest territori.

Un ample equip de persones, compartits amb Els Ports Ràdio, Ràdio Matarranya i nord · la televisió comarcal, han seguit al llarg de la jornada els punts d’atenció informativa del comicis als Ports i al Matarranya, amb una especial atenció durant el dia a la participació, que sempre és molt elevada a les nostres comarques i de les xicotetes anècdotes que sempre deixen aquestes jornades. A més, a partir de les vuit de la vesprada, s’ha pogut seguir minut a minut l’escrutini en cadascún del pobles.

Aquestes informacions de la festa de la democràcia s’han pogut seguir en directe, via twitter, amb els principals titulars de la jornada i amb una sèrie d’informacions i gràfics per a entendre cadascún dels moviments de la nit electoral.

Més informació: | |