El concert de primavera de la Mestre Candel es consolida en el calendari d’activitats


comarquesnord.cat, Morella
» diumenge, 22 de maig de 2011

L’Associació Musical Mestre Candel de Morella oferia aquest dissabte el seu concert de Primavera al Teatre Municipal. Una activitat que ja s’ha consolidat en el seu calendari d’activitats anual. Va ser el primer concert de la banda morellana aquest 2011, després de que al Nadal per diferents motius no poguera oferir el concert de caire nadalenc.

El concert va tenir vàries temàtiques musicals amb pas-dobles, bandes sonores, poemes i una peça amb molta força per al final. César Muria Pla de Enrique Martínez Fuentes i La Concha Flamenca de Perfecto Artola, dos pas-dobles amb molta força musical, van ser les peces encarregades d’obrir l’actuació. Tot seguit, es va interpretar una peça espectacular amb el Sueño de Boabdil, un poema àrab d’Enrique Martínez Fuentes. Una obra magnífica que descriu musicalment la vida del Rei Boabdil en festes i recepcions a l’Alhambra de Granada.

La música de la Mestre Candel continuava amb un altre pas-doble, en aquest cas un de concert de Manuel Morales, anomenat Carmesina.

La Banda de Morella afrontava la darrera part del concert amb la banda sonora de la pel·lícula El Violinista en el tejado del compositor Jerry Bock. Mentre que la penúltima peça completava el cercle de poemes. En aquest cas va ser Una Noche en Granada, un poema líric d’Emilio Cebrián Ruíz. El tancament del concert de primavera va ser amb l’estrena de Pilatus Mountanin of Dragons de Steve Reineke. Una obra musical amb tocs de fantasia i d’aventures.

Un complet concert dirigit pel director Antoni Ortí que va agradar molt al públic assistent. Ara, les properes cites de la banda serà la trobada de bandes que es celebra aquest dissabte a Vilafranca, el Corpus i les activitats de l’estiu amb concert inclós.

» Concert de primavera de la Mestre Candel

Més informació: | |