“El nostre és un projecte de servei a la gent per a intentar eixir de les dificultats”



comarquesnord.cat, Morella
» dimarts, 24 d’abril de 2011

Oscar Tena serà, de nou, l’alcalde de Vilafranca. L’aparició en aquests comicis d’un tercer partit, Plataforma per Vilafranca, que trencava el bipartidisme de l’actual legislatura, els ha suposat la pèrdua d’una part dels vots, el que “entra dins de la normalitat”. A pesar d’això, Tena qualifica el resultat “d’important” i que “valorem molt” donada la situació de crisi i el càstig que ha rebut el PSOE arreu d’Espanya.

L’alcalde de Vilafranca assegura que “en clau municipal estem molt contents. Tornar a tindre majoria absoluta després de tres legislatures ens honra i ens alegra molt. Crec que hem treballat moltíssim en aquests anys i volem continuar treballant, que és el motor del que ens motiva per a estar”. Per tal d’iniciar una nova etapa, “tenim un molt bon programa i anem a governar per a tota la gent del poble, tant els que ens han votat com els que no”.

La legislatura comença marcada per la difícil situació econòmica que es viu a tot arreu. “Volem apostar perquè la gent tinga més formació, més oportunitats i continuar millorant els serveis que tenim durant els quatre anys complicats” als que s’afronta l’Ajuntament.

En clau autonòmica, on Oscar Tena és el número 2 de la llista del PSPV-PSOE per la província de Castelló, els resultats “han sigut molt roïns, hem perdut gran part de les ciutats importants, 5 diputats, un dels quals per Castelló”, però apunta que també el Partit Popular ha perdut “més de 70.000 vots”. Això s’interpreta per Tena com un vot de “castig” cap als socialistes, a pesar de que considera que és “un error” pensar que la dreta ho solucionaria millor que l’esquerra.

Més informació: | | |