Morella clausura el curs de la Universitat per a Majors


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Morella
» dimarts, 24 de maig de 2011

Gran part dels alumnes de la Universitat per a Majors de la UJI s’han donat cita en Morella per a tancar el curs 2010-2011. Els estudiants van presentar els seus treballs d’investigació al Teatre Municipal i van arreplegar les seues acreditacions per l’assistència. L’alcalde de Morella, Ximo Puig, i la regidora de la gent gran, Malú Blasco, van rebre els alumnes i van presenciar l’acte.

Blasco, destaca “la importància que té l’educació i la formació per a la gent gran”. A més, afegia que “gràcies a la Univesidad per a Majors, molts dels nostres veïns han pogut fer allò que no van poder fer en la seua joventut”.

En la cloenda d’ahir, es van presentar dos treballs per seu, de temàtiques tan diverses com l’astronomia, el canvi climàtic o la civilització juea. Pel que fa a la seu dels Ports, enguany s’han realitzat sis treballs que estaran disponibles a la biblioteca.

Preinscripció oberta
El termini per a la preinscripció del pròxim curs també s’ha iniciat avui i finalitzarà el 24 de juny. Cal recordar que la xifra d’alumnes incrementa any rere any i en este curs que va finalitzar ahir, han participat més de 60 alumnes. Blasco també recorda que “el número de matriculats és molt elevat per a la població que té la nostra localitat”.

Finalment, cal destacar que estes matrícules es veuen afavorides pel programa d’ajudes de l’Ajuntament de Morella, que subvenciona el 40% de l’import. Segons Blasco, “l’Ajuntament treballa per a millorar l’educació i ampliar-la, sense que l’economia o l’edat siguen un obstacle”.

Més informació: |