Santiago Pérez: “Presentavem un programa molt ambiciòs que la gent ha recolzat”



comarquesnord.cat, Forcall
» dimarts, 24 de maig de 2011

Santiago Pérez va referència obligada a la difícil situació econòmica a l’hora de fer balanç del resultat de les eleccions del 22-M a la seua localitat. “És un balanç altament positiu pel suport que hem tingut de la població de Forcall a un treball fet durant els últims quatre anys”, així com el “suport a la candidatura, on hi ha gent que representa la vida social, cultural i econòmica de Forcall” i de “gent en ganes de treballar, el que s’ha vist reflectit en un programa molt ambiciòs que la gent ha recolzat”. Pérez assegura que “la gent ens tindrà al costat per escoltar les reivindicacions i comentaris per a que Forcall continue endavant”.

L’alcalde de Forcall és també el president de la Mancomunitat Comarcal Els Ports, però l’irrupció d’una nova mancomunitat creada pels pobles del PP fa pocs mesos fa encetar obligatòriament una nova etapa de l’ens comarcal. “Alguns pobles ha canviat el color polític i ja veurem què passa. Hem d’aclarir qui vol continuar i qui no”, el que influiria “en els projectes il·lusionants com l’escola taller o altres”. Pérez diu que “és una llàstima que es disolguen institucions per qüestions polítiques i no es conjuge la unió per a fer front a problemes de la comarca. Hem de ser francs i coherents, sabent que vindran anys difícil”.

Els serveis de l’administració autonòmica, segons Pérez, es veuran afectats per la situació econòmica de la Generalitat i recorda que la Mancomunitat té unes competències limitades que “s’aniram ampliant amb el Salari jove o l’escola taller i altres projectes que esperem tirar endavant”.

Més informació: | |