La piscina de Morella s’està condicionant per a obrir a principis de juny



comarquesnord.cat, Morella
» dimecres, 25 de maig de 2011

La piscina municipal de Morella obrirà les seues portes el primer cap de setmana de juny. Així serà si es compleixen els terminis previstos en la finalització de les obres que s’estan portant a terme en aquests moments a les seues instal·lacions. De cara a la temporada estival, enguany s’estan executant importants reformes en aquest espai tant utilitzat per lluitar front les altes temperatures.

El CISE, responsable de la piscina, mitjançant empreses subcontractades està realitzant la renovació total de la depuradora després dels problemes que va ocasionar l’any passat “la piscina té la vora 30 anys i necessitava urgentment aquest canvi en el sistema de depuració per poder complir les noves normatives” indicava el síndic d’obres, Rhamsés Ripollés. D’aquesta manera, des de fa tres setmanes s’està canviant la depuradora, el sistema de funcionament i el tractament d’aigües. “Són actuacions fonamentals per a que no hi hagi cap problema com anteriors estius” assenyalava Ripollés.

Per altra banda, a més de millorar la depuració de l’aigua de la piscina gran i la menuda, per aquest estiu es vol millorar en l’estalvi d’aigua i energia “estem treballant en diferents aspectes per estalviar tot el que es puga d’aigua, així com es col·locarà una lona tèrmica de grans dimensions per les nits per mantenir la temperatura de l’aigua el més alta possible” informava el regidor.

A més, tant la piscina gran com la menuda tindran una sèrie de canvis amb la renovació de les parets de la d’adults i la reforma del terra de la menuda on també s’està construint una zona per xiquets de pocs mesos.

Altres actuacions que s’estan portant a terme es centren als vestuaris on s’està reformant els serveis i les dutxes. La brigada de jardineria del CISE forma part també dels treballadors que estan estos dies a la piscina podant els arbres que limiten les instal·lacions, adequant la gespa i d’altres actuacions. Ripollés avançava que “els usuaris disposaran de més zones de descans després del bany o per prendre el sol” al respecte de l’adequació d’una de les zones que no s’utilitzava. Així mateix, es ficarà un tendal a l’entrada per als usuaris del bar o que vulguen un espai de ombra.

» Obres a la piscina de Morella

Més informació: | | |