Un home de 62 anys perd la vida a la carretera en un accident a la CV-14


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Morella
» dijous, 26 de maig de 2011

La carretera va deixar un accident mortal a la comarca dels Ports en la plujosa vesprada del dijous. Un home de 62 anys, veí de la comarca del Baix Aragó, va perdre la vida al xocar frontalment amb un camió en el quilòmetre set de la CV-14 entre Morella i Forcall, en el terme de la capital dels Ports.

El tràgic desenllaç en l’asfalt es va produir sobre les 17.30 hores. Els motius de l’accident, malgrat que estan sent investigats per la Guàrdia Civil del subsector de Trànsit de Castelló, van ser en principi, com van explicar fonts oficials, les pluges que es van registrar a la vesprada i que van banyar el vial complicant la conducció dels turismes i dels camions en esta zona de la comarca.

El cotxe sinistrat, un Citroën de color gris, va envair, pel que sembla, el carril contrari xocant en aquell moment contra el vehicle articulat de gran grandària i es va quedar completament atrapat entre els ferros. La carretera va estar tallada més d’una hora, obrint-se al trànsit parcialment sobre les 18.45 hores.

No va ser l’únic succés que es va produir en les carreteres de la comarca. La pluja va deixar un altre accident en la mateixa via sense haver de lamentar ferits, sol danys materials, al límit de la província amb Terol.

D’altra banda, a la carretera N-232 es va produir un altre sinistre entre la zona de les masies de la Lloma i el Sombrero, amb l’eixida de pista d’un vehicle i els ferits van ser de caràcter lleu, com van especificar fonts coneixedores dels fets.

En tots els accidents van haver d’actuar els bombers del Consorci Provincial, sobretot en el que finalment va ser mortal, ja que el cos sense vida de l’afectat va haver de ser excarcerat del seient del pilot, on havia quedat atrapat.

» Accident mortal a la CV-14

Més informació: