Vilafranca celebra aquest cap de setmana la XVIII Trobada Comarcal de Bandes de Música


comarquesnord.cat, Vilafranca
» dijous, 27 de maig de 2011

Vilafranca serà la seu, el dissabte 28 de maig de la XVIIIena Edició de la Trobada Comarcal de Bandes de Música Els Ports-Maestrat. Les agrupacions musicals de Benassal, Catí, Cinctorres, Morella, Albocàsser, Atzeneta, Tírig i Vilafranca son les que formen part d’aquesta comarca musical i cada any la festa es realitza en un d’aquestos municipis. Vilafranca agafa el relleu de Morella, organitzadora de la trobada del 2010 per organitzar per tercera vegada aquest esdeveniment.

Les trobades comarcals de bandes de música estan impulsades per la Diputació Provincial de Castelló amb la col·laboració dels Ajuntament. De l’organització de la trobada 2011 s’estan encarregant la Unió Musical de Vilafranca i l’Ajuntament d’aquest municipi. Les bandes de Benassal, Cinctorres, Catí, Morella, Tírig i Vilafranca participaran en aquesta edició ja que les d’Albocàsser i Atzeneta han excusat la seua assistència.

L’acte començarà amb la desfilada de les Bandes a les 16 hores i l’actuació a l’Edifici Polivalent a partir de les 5 de la vesprada, on les formacions musicals interpretaran un pas-doble i un obra. S’ha intentat avançar una miqueta els horaris per no coincidir amb la final de la Champions League entre el Barcelona i el Manchester.

La Unió Musical de Vilafranca, està treballant des de fa temps en el Concert Extraordinari de la Fira de la Magdalena del mes de Juliol, preparant també altres actuacions com aquesta Trobada de Bandes. La formació dirigida per Pau Monfort interpretarà el pas-doble Gloria Ramírez i diversos fragments dels Quadres per una Expossició de Mussorgsky.

Les Bandes de les comarques de Els Ports i el Maestrat es reuniran a Vilafranca en una cita fixa i important al calendari com sempre és la trobada anual de bandes.

Més informació: | | | |

1 comentari

  1. Una pena no poder anar, però des de fa bastants mesos teniem una actuació per a eixe dia.

    Ens veiem a la Trobada de l’any que ve.