El Cineclub de Valderrobres consolida el seu èxit amb una mitjana de 30 assistents per projecció


Etiquetes: , ,


comarquesnord.cat, Vall-de-roures
» divendres, 27de maig de 2011

Lo Cineclub de Valderrobres ha consolidat lo seu èxit després de que vora de 30 persones hagin assistit de mitjana a les projeccions gratuïtes que es fan alguns dijous al Cine Montecarlo. De fet, i des de la Biblioteca de Valderrobres van subratllar que “estem molt contents perquè al principi la gent que venie a les exhibicions ere d’una franja d’edat de 25 anys cap amunt”. Però últimament, “portem unes setmanes que també ve gent de 18 a 20 anys animada per les propostes”.

Des de la Biblioteca Municipal de Valderrobres també van destacar que “la sensació que transmet la gent és de satisfacció, perquè al Cineclub veuen pel·lícules diferents i aquí tenen la garantia de que són bones obres”. De fet, lo Cineclub de Valderrobres projecte pel·lícules que “han tingut premis, reconeixements i el seu èxit a festivals consagrats com los de Berlin o Cannes” però que no acaben de tindre una gran difusió a través de les cartelleres convencionals.

Una vegada arribo l’estiu, i després de portar treballant des del passat mes de febrer, lo Cineclub de Valderrobres se prendrà un descans fins que torno la tardor i l’hivern amb la intenció de continuar oferint títols, autors i històries cinematogràfiques interessants. Al llarg d’estos tres mesos de treball, lo Cineclub ha emès pel·lícules de prestigi internacional com ara ‘Persépolis’ (adaptació d’un còmic) o ‘Contra la pared’. L’última d’elles va ser ‘Maria llena eres de gracia’, una coproducció colombiana i nord-americana que analitze el problema de les drogues.

Precisament, molts dels films que ofereix lo Cineclub de Valderrobres tracten unes problemàtiques socials i reals que coste trobar en formats audiovisuals més comercials. La pròxima pel·lícula que exhibirà el Cineclub de Valderrobres serà ‘Vitus’, obra del director suís Fredi Murer, una obra que parle dels superdotats i de la dificultat de sobreviure en una societat que no està preparada per a ells. La pel·lícula es projectarà el pròxim dijous 9 de juny a partir de les nou i mitja de la nit. A ‘Vitus’, tant los actors com los personatges que interpreten són superdotats.

Més informació: | |