Els alumnes de 2on de Batxillerat tanquen una etapa de la seua vida


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Morella
» divendres, 27 de maig de 2011

Els alumnes de 2on de Batxillerat de l’IES Els Ports van celebrar aquest divendres al Teatre Municipal l’acte de graduació previ a la selectivitat. Una celebració emotiva en la que els joves de diferents pobles de la comarca s’acomiadaven d’una etapa, d’uns amics a més de companys, i d’uns professors que han compartit amb ells aquest curs tant important.

Abans de l’acte familiars i els propis alumnes parlaven a l’entrada del Teatre segur que d’algunes anècdotes viscudes al curs i dels models elegants que van escollir els graduats. Després van entrar ordenadament ficant-se a les primeres files. Salva Ortí va exercir de mestre de cerimònies i els va desitjar bona sort en el camí que a partir d’ara hauran de triar.

El Teatre presentava una gran presència de públic tant a la planta baixa com a la de dalt principalment d’alumnes, pares i familiars, professors i amistats dels graduats. Els pares i mares, a través del president de l’AMPA, Antonio Llanes, també es va unir al reconeixement als alumnes que finalitzen 2on de Batxillerat.

El director de l’IES, Miquel Pasíes, va destacar el treball fet i el que es queda a partir d’ara. Una nova etapa comença per a d’ells.

Per la seua banda, en representació dels alumnes va parlar el jove Santiago Vicente que en primer lloc va criticar el fet de que han tingut una sèrie de problemes per falta de professorat. També recalcava la importància del camí que tenen per davant.

L’acte va continuar amb el lliurament un detall al tutor d’aquest darrer curs de l’institut en nom dels seus companys. Els professors que han tingut aquest curs també van ser reconeguts, així com Rosa Boix que va coordinar l’acte final de graduació.

La part final de l’acte la va protagonitzar la projecció d’un audiovisual creat per a recordar este any tant important per aquests joves dels Ports.

» Els alumnes de 2on de Batxillerat es graduen

Més informació: |