“En una situació complicada és impossible donar solucions simples” diu Puig a Canal 9



comarquesnord.cat, València
» divendres, 27 de maig de 2011

Ximo Puig ha participat aquest divendres a la tertúlia matinal de Canal 9. L’alcalde de Morella, que repeteix per cinquena vegada al seu poble a pesar dels pèsims resultats del PSOE a nivell autonòmic i estatal, no serà aquesta vegada diputat provincial, al no haver sigut inclòs a les llistes socialistes autonòmiques, tal i com es recordava en l’espai televisiu.

La crisi és un dels principals arguments que aporten els socialistes per tal d’explicar la debacle electoral dels comicis del 22-M, que els ha portat als seus pitjors resultats. Puig assegura que “hi ha una multifactorialitat” d’elements més enllà de la situació econòmica per explicar la debacle del PSPV

Els socialistes valencians també passen per la seua pròpia crisi interna. Jorge Alarte, candidat a la presidència de la Generalitat, va dir que dimitiria de no obtindre millors resultats que el seu antecesor Joan Ignasi Pla. Això, de moment, no és així. Puig assegura que “la decissió d’una dimissió és personal”

L’alcalde de Morella, que “arrasa a Morella des de fa 16 anys” i que “va estar a només 20 vots de guanyar la secretaria general del partit front a Alarte”, segons es recordava a Canal 9, no deixa clar si serà, en el futur, rival de l’actual secretari general dels socialistes valencians o si no serà així.

Ximo Puig, que encetava a continuació de l’entrevista un torn de preguntes amb els periodistes presents, deixava una enigmàtica frase on, textualment, afirmava que “en una situació complexa és impossible donar solucions simples”.

Més informació: | | | |