Fernando J. Camps: “Quanta més gent treballo per al poble, molt millor”


Etiquetes: , ,


comarquesnord.cat, Queretes
» divendres, 27 de maig de 2011

La candidatura del PP a Queretes, encapçalada per Fernando Javier Camps, li ha donat un gir sencer al dibuix polític del municipi, que ha passat d’estar governat pels socialistes l’any 2007 a la majoria absoluta popular de les Eleccions Municipals 2011. Amb un total de 205 vots, lo PP de Queretes ha sumat los 4 regidors necessaris per a governar en solitari. Per la seua banda, la segona força política ha estat lo PAR (80 vots, i 1 regidor), seguit de CHA (71 vots, i 1 regidor) i el PSOE (54 vots, i un regidor), la força més castigada a les passades eleccions.

Ràdio Matarranya va entrevistar a Fernando Javier Camps després d’estes eleccions municipals, qui no va amagar la seua sorpresa a l’hora de traure la majoria absoluta. “Mos esperàvem 3 regidors, a lo millor, però 4 i majoria no mos ho esperàvem”. A més, va entendre que “la gent de Queretes ha votat a un grup de gent a la que veuen que pot treballar per al poble. No s’ha votat a un partit, sinó a una gent que poden fer coses ben fetes i hem rebut molts vots del PSOE, del PAR i de la CHA”, va considerar el futur alcalde de Queretes.

A més, Camps va explicar que “los dies antes a la jornada electoral escoltes lo que diu la gent, i vas agafant força perquè la gent te defense. No mos esperàvem” estos resultats, “però sí que teníem ja assumit que podíem entrar” a l’ajuntament tot i que “fore en minoria”. Una vegada se constituixque lo nou ajuntament, lo futur alcalde ja va avançar que “lo primer serà analitzar la situació actual del consistori amb la secretaria, i després començarem a mirar lo que tindrem per a finançar les obres i aquelles que estan per a començar”.

Pel que fa a projectes, lo candidat del PP va resumir que “lo consultori mèdic ja ha començat, tenim la guarderia i dels projectes que portem natres haurem de mirar con los podem subvencionar”. Una de les coses que li agradarie fer al nou consistori i que intentarà prioritzar serà “aconseguir fer un pavelló cobert”, ja que va reconèixer que molts pobles, per menuts que siguen, ja el tenen i Queretes té eixa mancança. “Després també condicionar l’actual casa del metge, i que la gent pugue entrar a les oficines municipals a peu pla”.

En quant al canvi de color a les Corts d’Aragó, Camps va reconèixer que “vulgues o no, això és un avantatge. Sempre et poden ajudar més, tens un apoyo allí dalt, i intentarem que vinguen totes les inversions possibles per a Queretes”. De totes formes, lo candidat popular també va reconèixer que “hi haurà pocs diners per a tants municipis”, veient la situació econòmica actual. Tot i la majoria absoluta, Camps també va dir que “la meua idea és reunir-me en tots los partits i demanar-los ajuda, perquè quanta més gent treballo per al poble, millor. Si treballem units, serà bo per al poble”.

» ÀUDIO: “Fernando J. Camps: ‘Quanta més gent treballo per al poble, molt millor”

Més informació: | |