Cinctorres celebrà la festa final de temporada de Els Ports FC


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Cinctorres
» dilluns, 30 de maig de 2011

Diumenge tenia lloc la celebració de la festa final de temporada de Els Ports Futbol Club, que tenia lloc a la localitat de Cinctorres. Allí es va fer un dinar de germanor amb tots els jugadors dels diferents equips, entrenadors, pares, mares i directius del conjunt verd. Una reunió de la gran família de l’escola de futbol comarcal per celebrar el final d’una nova temporada en la que es destacava la satisfacció dels resultats aconseguits.

Cal destacar que l’equip pre-benjamí, entrenat per Sergi Roig, ha acabat a la setena posició de la classificació amb un grup de jugadors que ha millorat moltissim el seu rendiment respecte a l’anterior campanya. En benjamins, L’’A’ d’Els Ports, de Javi Yeste, acabava la temporada al 9è lloc de la lliga. Un equip que ha conjugat en una mateixa campanya moments de gran esplendor de joc i resultats amb altres no tant brillants. Per la seua banda, el benjamí ‘B’, dirigit per Roberto Prades acabava la lliga a l’onzena posició en el que ha estar una difícil temporada. El grup estava format per jugadors de primer any que acusaven el canvi de categoria, però que estan progressant.

En categoria aleví, bon paper el dels dos conjunts d’Els Ports. L’aleví ‘A’, entrenat per José Ramón Ibáñez, acabava la lliga a la setena posició, fent una gran primera volta. A la segona, ha baixat una miqueta la intensitat i això s’ha notat a la classificació final. L’aleví ‘B’, dirigit per José Bordás ha estat un dels millors equips de la cantera enguany i era tercer a la seua lliga. Ha lluitat tota la temporada amb els primers de la lliga, sent líder en alguna fase de la competició. Juntament amb Borriol, Vilafamés i Alcalà han estat els gran dominadors de la lliga.

L’infantil, dirigit per Manolo Guimerà aconseguia l’èxit de la permanència acabant la competició en l’onzena posició. Aquest equip també brillava més a la primera volta de la lliga, encara que no ha patit per mantenir la categoria de 1ª Regional. Amb l’incertesa això si de veure que passava amb el cadet, que si hagués baixat, haguera suposat el descens de l’infantil. Fins i tot han aportat jugadors al conjunt cadet per mantenir la categoria.

El cadet del Renomar, dirigit per Javier Ortí aconseguia finalment la permanència. Quan faltaven dos mesos per acabar la lliga la situació era francament difícil i l’equip va ocupar la darrera posició a la classificació. Brillant recta final en la que aconseguien derrotar a potents equips com el Rafalafena (segon classificat). Malgrat perdre els dos darrers partits, continuaran a la 1ª Regional.

Finalment el juvenil, entrenat per Omar Pitarch ha estat el millor equip de Els Ports F.C en aquesta temporada, aconseguint ser segon al final de la competició. Magnífica temporada la del juvenil, que ha deixat escapar poquets punts de la Fàbrica de Giner i ha lluitat per guanyar la lliga fins al darrer minut. Ara l’ascens a 2a Regional Juvenil serà una decisió de la Directiva.

PREMIS INDIVIDUALS
MILLOR JUGADOR (MJ)
MÀXIM GOLETJADOR (MG)
JUVENILS
MJ – Christian Franz; MG – Josema.
CADETS
MJ – Óscar; MG – Christian Ibáñez.
ALEVÍ ‘A’
MJ – Joan Ferrer; MG – Pablo García.
ALEVÍ ‘B’
MJ – Manel; MG – Andreu Ortí.
BENJAMÍ ‘A’
MJ – Eric Ferrer; MG – Marc Yeste.
BENJAMÍ‘B’
MJ – Tot l’equip; MG – Héctor Tena.
PRE-BENJAMINS
MJ – Arnau; MG – Josele.

DARRERS PARTITS
CADETS: ELS PORTS 3 / LA VALL B 4
GOLS: Marc (2) i Guillem.

INF.: ELS PORTS 3 / LA VALL B 7
GOLS: Fernando (2) i Nicolau.

» Fotogaleria: Festa final de temporada de Els Ports FC

Més informació: