Les parroquies dels Ports tanquen el curs de Catequesi amb un cap de setmana de germanor


comarquesnord.cat, Sorita
» dilluns, 30 de maig de 2011

Les parròquies dels Ports que pertanyen a la diòcesis de Tortosa, van celebrar, com tenen costum, el final del curs de catequesis en un cap de setmana de germanor. Aquest es un esdeveniment que ja porta molts anys fent-se i que va canviant d’escenari per passar per totes les poblacions. En aquesta ocasió en punt de trobada va ser Sorita.

El dissabte de mati, els participants es van traslladar en cotxes fins Pereroles. Des d’allí emprendrien la sendera que portaria a 55 xiquets i una vintena de catequistes a recorre el camí que separa aquest indret del terme de Morella, fins al riu Bergantes per trobar-se a Sorita en la impressionant vista de la Balma. Tots es van instal.lar al Poliesportiu del poble amfitrió, que una vegada més es va bolcar en els participants. Els que van poder anar van gaudir de la germanor de compartir espai i activitats, finalitzant la intensa jornada en l’espectacle de Bufanuvols.

Enguany les dates han estat complicades per a tot, i també en aquest cas no es va poder evitar alguna coincidència que va resta representació d’algun dels pobles habituals com és el cas de Cinctorres, que el diumenge celebrava les comunions. Els que van poder anar van gaudir de la germanor de compartir espai i activitats, finalitzant la intensa jornada en l’espectacle de Bufanuvols.

Encara i així, unes 200 persones s’ajuntarien el diumenge per eixa darrera jornada on es convide també als pares a sumar-se a les activitats. Activitats divertides com els diferents jocs que es van preparar.

La missa especial de la trobada final de curs. I per suposat el dinar de germanor com a colofó de la tradicional trobada dels diferents xiquets que van a catequesis en la nostra comarca.
La col.laboració de pares i catequistes, a més dels veïns, ha tornat a fer possible aquest cap de setmana especial de les nostres parròquies.

» VÍDEO: Fi de curs de la catequesi

Més informació: | | |