Tres pilots del Matarranya pugen al podi en la primera prova del Campionat Escolar de Bike Trial

comarquesnord.cat, Torredembarra
» dilluns, 30 de maig de 2011

Lo passat dissabte dia 28 de maig se va celebrar a Torredembarra (Tarragona) la primera prova del Campionat Escolar de Bike Trial amb l’assistència de diversos pilots del Club Trial Matarranya i del Club Bike Trial Baix Aragó. Lo dia va començar ennuvolat, de tal forma que la temperatura ere molt agradable per a practicar l’esport. Les zones eren assequibles i els 36 pilots participants havien de sortejar tubos de formigó, rodes, troncs… La prova es va disputar al Bikepark de la localitat i es van realitzar 5 zones a dos voltes.

Les classificacions van estar molt repartides. A la categoria Promesa, lo pilot Aleix Arrufat del Matarranya va aconseguir el triomf amb una puntuació de només 4 peus. Molt lluny va quedar el segon classificat, Didac Riau de Mequinensa, que va tindre 32 peus. Lo tercer en va fer 38. A la categoria Poussin, van ser els pilots del Baix Aragó los que van participar, on lo pilot Javier Zaera va quedar 4at a només un peu d’aconseguir el 3er lloc, i Antonio Royo de Biciacción va quedar en 9ena posició.

A la categoria Benjamí, dels 3 pilots del Matarranya que van participar, dos van pujar al podi. A la 2ona posició va quedar Uriel Gil ,amb només 5 peus, en tercera posició Raúl Guimerá, amb 11 peus, i en sisena posició Javier Bel, amb 31 peus. A la categoria Expert, lo pilot Miguel Ángel Pérez del Baix Aragó va aconseguir un meritori 3er lloc amb només 12 peus. La gran sorpresa va estar al lliurament de premis, ja que el campió del món de trial en moto Albert Cabestany, va estar donant los trofeus als pilots guanyadors, la qual cosa va agradar als corredors i al públic en general.