Mor un jove al Matarranya en un accident a la N-420 al terme de Massalió


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Matarranya
» dimarts, 31 de maig de 2011

Un accident frontal entre un cotxe i un camió ha causat un mort esta matinada a la carretera N-420, a l’alçada del pont que recorre el riu Matarranya al terme de Massalió. Els fets s’han produït a les 06.40 hores del dimarts al km. 768 de la N-420, després de que el turisme i el camió hagen impactat de front per motius que de moment se desconeixen. L’accident provocat entre un camió marca MAN i matrícula 8580-BMX i un cotxe Opel Astra matrícula T-0406-BG ha causat la mort del conductor del turisme.

Segons fonts contrastades, la víctima mortal de l’accident frontal és un jove natural d’Arnes, ajuntat a Gandesa i que treballave des de feie 13 anys a la fusteria Gil Mata de la Vall del Tormo. De fet, i en lo moment de l’accident, lo conductor se traslladave fins al seu lloc de treball.

Degut al sinistre, la N-420 ha estat restringida al trànsit durant unes hores, ja que el camió accidentat estave creuat a la carretera nacional i dificultave la circulació, però el vial ha recobrat la normalitat al llarg del matí.

Més informació: