Publicada la Ordenança que regula les ajudes i els serveis complementaris del Centre de Dia de Morella


comarquesnord.cat, Morella
» dimarts, 31 de maig de 2011

L’Ajuntament de Morella ha publicat la ordenança que regularà la concessió d’ajudes en matèria d’estança al Centre de Dia, així com els serveis complementaris que es posen en marxa

Mitjançant aquesta ordre s’estableixen les bases reguladores de la concessió de subvencions per part de l’Ajuntament que tenen per objecte finançar als usuaris poder-se beneficiar del Centre de Dia fins l’obtenció de plaça pública, aquelles places que no estiguen concertades, així com la subvenció a les activitats complementaries que es realitzaran en aquest centre de titularitat municipal.

L’estada en el centre és sempre diürna, i les ajudes estant destinades a sufragar part del cost de la plaça privada, amb l’aportació depenen de la tipologia d’usuari i de la capacitat econòmica del mateix. A les persones que estiguen pendents de la obtenció de la plaça publica s’avança la concertació. Les persones que vulguen acollir-se a la subvenció per estança tenen que estar empadronades a Morella.

Respecte a les activitats complementaries, tant per al que vulgue utilitzar el menjador social, com participar el els tallers de memòria, o en activitats de rehabilitació i manteniment, l’ajuntament subvencionarà el 30% del cost a tots els que disposen del Carnet D’or.

La tramitació de les sol·licituds de serveis i de les ajudes s’ha de tramitar en el Centre de Dia de Morella. L’òrgan competent per a la resolució del procediment serà la Junta de Govern local.

D’aquesta manera l’Ajuntament de Morella pretén oferir als veïns més servicis, i al temps que les instal·lacions del Centre de Dia puguen ser més utilitzades.

Més informació: |