La Confraria de la ‘Santantonà’ de Forcall ha encetat una campanya de captació de nous socis


comarquesnord.cat, Forcall
» dimecres, 1 de juny de 2011

L’associació cultural confraria de la Santantonà de la Vila de Forcall està realitzant esta actuació amb l’objectiu d’actualitzar la llista de socis existents i facilitar la incorporació de nous associats. “L’objectiu és contar amb el major nombre de socis que possibilitarà la realització d’activitats de promoció i difusió de la festa”, apunten des de l’organització.

Per aquest motiu s’ha adreçat als veïns recordant “la important funció que té aquesta confraria en el manteniment de la seva més ancestral festa. Aquesta associació es va crear fa uns anys per estudiar, recolzar, defensar i difondre la festa de Sant Antoni del nostre poble”, apunten.

Forcall ha sabut conservar les tradicions “dels nostres avantpassats i el que ara pretenem és ajudar i col·laborar en millorar la nostra festa hivernal més estimada que és part del nostre patrimoni cultural”.

Fa uns anys que aquesta associació estava molt parada en les seves actuacions, sense deixar-les del tot. Des d’uns mesos cap a aquí es vol reviscolar aquesta associació en benefici de la festa de Sant Antoni. Vàries reunions han portat a un canvi de junta que vol treballar amb il·lusió per ajudar en tot allò que es pugue.

Els integrants de la nova junta són el president Francisco José Segura Ferrer, el vicepresident Francisco Viñals Ejarque, el secretari Joaquín Segura Ferrer, el tresorer José Luis Palos Michavila, i els vocals Jesús Porcar Roig, Santiago Sancho Escorihuela i Juan Querol Carbó. Una de les primeres tasques serà reprendre la incorporació de socis i refer el llistat ja existent per actualitzar les dades. Per aquest motiu ofereixen la possibilitat d’incorporar-se a l’Associació per treballar i col·laborar amb la festa de Sant Antoni. Les butlletes d’inscripció es poden trobar, a més, en la web municipal, forcall.es.

Més informació: |