Calaceit, Pena-roja i Valdealgorfa podrien tancar la campanya empatats a 18 punts



comarquesnord.cat, Matarranya
» dijous, 2 de juny de 2011

Amb la temporada pràcticament acabada, molts pocs equips de la 1ª Regional se juguen alguna cosa a falta d’una jornada. Lo Cella, sòlid equip durant tota la campanya, és l’equip que puge de manera matemàtica a la Regional Preferent després de sumar 92 punts i haver jugat tots los partits. L’equip que jugarà la promoció d’ascens serà l’Azuara, que ha aconseguit 81 punts i encara li quede jugar un partit. Per la seua banda, l’Alcorisa serà un dels equips que tornarà a l’infern de la 1ª Regional, ja que no ha aconseguit fer una bona campanya al quedar 17è (penúltim) esta temporada.

Si les coses estan clares per dalt i pràcticament no hi ha res en joc, per la zona baixa de la Regional sí que hi trobem coses interessants. I és que a falta de jugar-se l’última jornada de lliga, lo Pena-roja i el Valdealgorfa estan empatats a 18 punts, mentre que el Calaceit en té 15 i podrie agafar-los. De fet, la lliga es tancarà este diumenge amb lo derbi Calaceit – Pena-roja, un partit que en cas de que guanyaren los locals, dibuixarie un triple empat a 18 punts entre el Valdealgorfa i los dos equips del Matarranya.

Possibles combinacions
Què passarie en cas de triple empat? En estos moments, lo Pena-roja és l’equip més beneficiat, ja que té el gol ‘average’ a favor amb lo Valdealgorfa i el Calaceit. Lo Pena-roja va guanyar els dos partits contra el Valdealgorfa (1-2) i (3-0) i també el partit contra el Calaceit (4-1). Per tant, en el cas d’un triple empat, la 16ena posició serie per als de Laris, aconseguint la millor posició a la seua història. Això sí, si el Calaceit guanye el gol ‘average’ al Pena-roja (és a dir, guanye per més de tres gols), lo Valdealgorfa, per diferència de gols, quedarie en 16ena posició.

En lo cas de que el Pena-roja guanyés lo derbi contra el Calaceit, l’equip dirigit per Jose de Laris serie l’equip que ocuparie la 16ena posició, al marge de lo que fes lo Valdealgorfa a l’última jornada contra el Castelseràs. En cas d’empat entre el Calaceit i el Pena-roja, si el Valdealgorfa guanyés al Castelseràs serie l’equip del Baix Aragó qui ocupés finalment la 16ena plaça. Si el Calaceit guanyés al Pena-roja, un empat del Valdealgorfa serie suficient com perquè l’equip del Baix Aragó quedés en 16ena posició.

Per moltes quinieles que es facin, lo Calaceit no podrà ocupar esta 16ena posició, sobretot perquè en cas de triple empat a 18 punts, lo Calaceit té el gol ‘average’ contra el Valdealgorfa, (2-0) i (3-3). Per tant, l’única possibilitat que té el Calaceit, ara per ara molt difícil, per a quedar 16è classificat serie que el Valdealgorfa perdés contra el Castelseràs i el Calaceit guanyés per 30 gols al Pena-roja. I és que en diferència de gols, ara mateix lo Calaceit és lo que està pitjor posicionat, ja que és lo segon equip que menys gols a fet (25 en total) i el segon que més n’ha encaixat (110 gols).

Sigue com sigue, i siguen los resultats que siguen, lo més bonic és que la lliga acabe amb dos grans derbis entre els equips del Matarranya. Este cap de setmana, a la Primera Regional, tindrem jugaran Valderrobres contra el Cretense, i el Calaceit contra el Pena-roja.

Més informació: | | | |