L’Espai Firal acollirà el dissabte tot un espectacle amb el Festival de Patinatge


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Morella
» dijous, 2de juny de 2011

Aquest dissabte a partir de les 11 i mitja del matí l’Espai Firal de Morella es convertirà en una gran pista de patinatge. El motiu serà el festival de patinatge dels alumnes de l’escola municipal d’aquest art-esport sobre rodes. Els darrers dies s’estan fent els darrers preparatius amb el muntatge de l’escenari que es situa a peu de pista, els seients per als espectadors i, sobretot, s’han intensificat els assajos amb els participants.

Amb el festival, es pretén fer un resum de tot el que han aprés durant tot un curs els alumnes, amb piruetes i moviments espectaculars al damunt d’aquests patins a rodes depenent del nivell.

El Festival de patinatge es convertirà en una festa final de curs després de tants de mesos d’entrenament des de la tardor i una forma de mostrar els avanços dels alumnes en aquesta modalitat tan complicada.

Les classes de patinatge han evolucionat des del seus inicis fa tres anys. La demanda de molts de xiquets i xiquetes els darrers mesos ha fet que enguany hagin sigut 26 xiquets els participants. El patinatge s’ha convertit també en una alternativa als esports majoritaris com el bàsquet i el futbol, però en molts de casos es converteix en complementari.

L’esdeveniment fi de curs del dissabte s’estructurarà en 13 actuacions amb coreografies i diferents cançons, destacant la presència de tots els alumnes a l’obertura i tancament de tots els alumnes.

Aquest serà el segon festival esperant que es puga repetir en properes edicions.

» Fotogaleria: Assajant el Festival de Patinatge

Més informació: