Seal Esport proposa aprendre futbol amb professionals de primer nivell


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Morella
» dijous, 2 de juny de 2011

Per cinquè any consecutiu, l’empresa de gestió esportiva Seal Sport d’Alcanar organitzarà a la comarca dels Ports el seu cinquè campus de futbol.

“Després del bon sabor de boca que aquest campus va deixar en les quatre anteriors edicions, enguany el V Campus es realitzarà de nou la primera setmana de juliol, concretament el període que va del dilluns 4 de juliol al diumenge 10”, apunten des de l’organització.

Una convivència formada per nens de 7 a 17 anys que provenen de les comarques del Sud de Catalunya i del Nord de Castelló. Així doncs, “tots ells podran viure set dies inoblidables vivint la seva passió pel futbol, convivint amb altres nens que senten aquest mateix sentiment i, com no, acompanyats de professionals de primer nivell dintre del món de l’esport que els ajudaran a créixer esportiva i humanament”, diuen.

A banda del futbol, també es realitzaran altres activitats d’oci com l’aquagym, el senderisme, gimkanes, campionats de tennis taula i play station. És a dir, “una sèrie d’activitats que els ajudaran a desconnectar dels entrenaments diaris de matí i tarda que tindran lloc durant el transcurs del campus”.

Els entrenaments s’efectuaran alternativament tant en el camp de futbol de la Fàbrica Giner com al camp de futbol municipal de Forcall. Així, en un format de matí i tarda, els entrenadors intentaran transmetre als participants la importància de la tècnica i tàctica dintre del món del futbol, seguint una progressió que els portarà a disputar el diumenge, i ja davant dels seus pares, la Copa Sealsport.

Des de l’organització del V Campus Seal Sport “valorem molt positivament l’organització d’aquesta cinquena edició del campus i esperem i confiem que els valors i experiències viscudes en aquests darrers anys siguin l’estímul necessari per tornar-se a decidir per una activitat diferent i que busca per damunt de tot l’educació dels nens, l’aprenentatge en el món del futbol i que passin uns dies agradables de convivències i amistat. Finalment, només ens cal agrair el suport incondicional que rebem per part dels consistoris i empreses de la comarca que col·laboren amb nosaltres perquè una activitat com aquesta pugui perdurar a la zona i disfruti de la continuïtat i saber fer que sobradament està demostrant aquesta activitat” .

Per finalitzar des de l’organització “es vol agrair el suport i l’afecte de totes les persones que han confiat i cregut en aquest projecte esportiu modest però molt il·lusionant, així com animar a totes aquelles altres que fins a la data no n’han pogut participar. Els membres de l’organització del campus esperem que els èxits aconseguits en les anteriors edicions no caigui en sac esquinçat i que tant els nens de la nostra comarca com els altres nens del territori vegin aquest campus com un campus de referència dintre del territori estatal i que sigui una bona oportunitat per portar a aquestes comarques professionals punters del món del futbol estatal. Només engrescar a tothom a creure i apostar per aquest bonic projecte que aposta i que vol lluitar en pro de la cultura i de l’esport en les nostres terres. Per tant, s’espera ja amb anhel l’arribada del juliol per tornar a veure junts nens il·lusionats, amb ganes de passar-s’ho bé, de conèixer amics nous i, com no, de divertir-se compartint la seva major passió: el futbol, en el V Campus Seal Sport”.

Més informació: |