Germanor, agraïments i comiats en la Festa final de temporada del CBF Morella


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Morella
» dilluns, 6 de juny de 2011

La família del Club Bàsquet Femení Morella, va tancar la temporada en una festa de germanor, on el joc va ser l’al·licient, la gastronomia la parada necessària, i els agraïments el tancament d’una bona temporada.

Els pares, que tot l’any, han sigut el complement perfecte com a acompanyants, public, o estant al bar, van poder gaudir també del joc del bàsquet. Pel mati ja van hi haver varis partits, però seria per la tarde, després de la boníssima paella de dinar, quant fent equip en les seves filles primer, i sent els seus rivals a continuació, van demostrar que a alguns els falten uns quants entrenos més, i altres que continuen estant en forma. No obstant això, la tècnica de les seves filles, des de les més menudes i fins les més grans, els supera amplament, i únicament per alçada, per força i pel punt d’honor, de tant en tant s’arrimaven al marcador. Elles van guanyar, però tots van gaudir de l’esport que ha fet que poc a poc s’hagen fet més fermes noves amistats, i que el treball conjunt d’entrenadors, pares,
i xiquetes, es veja d’any en any recompensat pel prestigi que han assolit els equips a nivell autonòmic.

Va ser una vesprada emotiva, per que també calia agrair i acomiadar a alguns dels que ens han acompanyat en el camí però l’any vinent ja no estaran.

Era el cas d’ Isaac Palacios. L’entrenador de la selecció de Bàsquet infantil de la Comunitat Valenciana ha estat enguany també entrenador dels equips del C.B.F.Morella. Isaac, mestre de professió, havia estat destinat al col.legi Marededéu de Vallivana, tota una sort per a les nostres jugadores. Tenir-lo com a entrenador, com s’encarrega de recordar el president del Club, Jose Moreno, ha estat tot un luxe.

Ell va rebre del club l’agraïment, i uns detalls per a que no ens oblide. De les jugadores la seva estima i una instantània com a resum de temporada.
No era l’únic comiat. També la jove entrenadora Ainoa Marin, i l’entrenador Rafa Martínez, tenen que deixar el club per motius d’estudis.

Un rellotge amb la empremta de la Dinosauria que serveis d’imatge al club, un llibre, i un record fotogràfic, van ser els detalls que els van lliurar. Però sens dubte, un dels més bonics, va ser l’abraçada espontània que els van regalar les més menudes del club.

En el final de temporada també un detall per a l’entrenador i president José Moreno, per l’impuls que se li ha donat, a través seu, al bàsquet femení a Morella.

Després es continuaria jugant. Pares, mares, contra jugadores. I quasi a la fi, el darrer comiat. La jugadora Alba Segura, acaba el seu recorregut en el Bàsquet de Morella. De moment encara no és possible tenir un equip júnior, per això complida l’edat, Alba ja no podrà jugar l’any vinent. Les seves companyes li van fer un audiovisual per recordar-li alguns moments que s’emporta, algunes emocions que s’ha guanyat jugant al bàsquet, i un bon grapat de sensacions que ens ha deixat a tots. Quasi mos van fer plorar.

Un record de la temporada per a totes les jugadores, i el sorteig de regals dels patrocinadors posava punt i final a la campanya del Club Basquet Femení Morella.

» VÍDEO: Festa fi de temporada del basquet femení

Més informació: