Nous robatoris a Vilafranca i Morella


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Els Ports
» dilluns, 6 de juny de 2011

Vilafranca ha tornat a patir una sèrie de robatoris a les darreres jornades, alguns dels quals han afectat a vivendes particulars del municipi. Aprofitant la celebració dels actes taurins del passat dissabte, els lladres es van colar a una casa del Carrer Miralles del Carro per cometre un robatori. Un succés que ocorria mentre els propietaris no es trobaven en ella. Aquest no és el primer cas que es dona en una vivenda particular als darrers dies, ja que la setmana anterior es produïa un altre assalt a una casa de l’Avinguda del Llosar.
A més, es denunciava la desaparició d’un grup electrògen a una explotació agropecuària del municipi i es produïa un robatori de maquinària agrícola a un mas del terme d’Ares del Maestrat.
La gent de Vilafranca opina que els lladres tenen molt bona informació de les vivendes a les que volen accedir i saben aprofitar quan els propietaris no es troben a casa.
Els robatoris van estar denunciats davant la Guàrdia Civil de Vilafranca que està treballant per trobar als responsables d’aquestos actes delictius. Es recomana que qualsevol robatori siga denunciat per a que les Autoritats i la Guàrdia Civil puguen assabantar-se i investigar-lo.
Actualment havien baixat considerablement els robatoris a Vilafranca, després d’un hivern en el que han estat assaltats diversos establiments del municipi. Ara arriba aquesta onada, centrada sobretot en vivendes particulars.
D’altra banda, aquest dimarts a Morella es van produir dos furts per distracció en els supermercats Aldi i Chárter. En el primer van sostraure sis botelles de whisky i en el segon altres botelles d’alcohol sense saber exactament la quantia. Dos ciutadans marroquins són els principals sospitosos. La Guàrdia Civil va alertar a tots els comerços de Morella i estan investigant el delicte. A més, en la capital dels Ports també s’ha donat el cas del robatori en una cotxera de la localitat en el qual es van endur d’un congelador de grans dimensions vint quilos de carn de vedella d’una matança, dues cuixes de gall dindi, xuletons, hamburgueses, així com plats elaborats com croquetes morellanes. Sembla ser que no és un fet aïllat perquè s’han donat casos similars les últimes setmanes.

Més informació: