Ximo Puig presenta un equip de govern que tindrà com a prioritat l’ocupació


comarquesnord.cat, Morella
» dimecres, 8 de juny de 2011

L’alcalde de Morella, Ximo Puig, reelegit per una àmplia majoria en les passades eleccions municipals del 22 de maig, ha donat a conèixer el seu equip de govern que gestionarà la localitat els propers quatre anys.

Per segona legislatura consecutiva el PSPV comptarà amb set regidors, canviant dues cares respecte al grup de fa quatre anys després de l’entrada de Maria Rallo i Amadeu Bordás que substitueixen a Sandra García i Palmira Mestre.

Després de la constitució de la corporació municipal aquest dissabte, el primer edil signarà el decret que distribueix les delegacions de les diferents regidories el proper dilluns.

Rhamsés Ripollés ocuparà el càrrec de tinent d’alcalde dirigint de nou l’àrea d’obres i urbanisme, afegint hisenda a les seues responsabilitats. Així, Ripollés continuarà sent el síndic d’obres i deixa joventut i festes. Serà el segon més important en l’equip de govern.

El segon tinent d’alcalde serà Rafael Pallarés que s’encarregarà del desenvolupament econòmic i rural, agricultura, medi ambient i afegeix als seus càrrecs el comerç. Sols deixa l’àrea de serveis públics.

María Rallo, una de les cares noves de l’equip, serà la tercera tinent alcalde gestionant cultura, educació; que va gestionar la passada legislatura Palmira Mestre, i a més també les àrees de turisme i joventut.

Per la seua banda, Malú Blasco continuarà amb les mateixes àrees en les quals ha estat al capdavant els últims quatre anys amb benestar social, la ‘Gent Gran’ i tradicions. Malú Blasco ja va tenir competències semblants en l’anterior legislatura, pel que acabarà la legislatura complint 12 anys com a regidora a l’Ajuntament de Morella.

El mateix li passa a Ernesto Blanch que, els propers quatre anys, repeteix en les competències de governació, seguretat i noves tecnologies. Blanch també afronta la seua tercera legislatura al consistori morellà.

Tanca l’equip de govern de l’ajuntament de Morella el nou regidor socialista, Amadeu Bordás, que s’encarregarà d’esports, festes i personal.

Ximo Puig descriu aquest equip de govern com a “sòlid i fort” que segons assenyala “intentarà donar garanties de continuar progressant malgrat les dificultats actuals que des del primer dia anem a intentar superar”.

El primer edil indicava que “l’ambició fonamental per a aquest equip va a ser l’ocupació i totes les àrees han de contribuir a la creació de treball” afegint també el benestar social i la modernització de la ciutat entre els eixos amb un “paper fonamental de l’aspecte econòmic i de les finances”.

Més informació: | | |

/span> comentaris

  1. Sí que és vertat, este és el govern de l’ocupació. De l’ocupació de 3 regidors i de l’alcalde, que se posaràn a cobrar de l’erari públic, perquè no tenen on deixar-se caure morts. I mentrestant, la resta de morellans a buscar-nos per ací la vida, quin xollo tu ser socialista a Morella.

  2. Igual els morellans tindrien d’agraïr que el nostre alcalde fa 12 anys que no cobra de l’Ajuntament. Hauran fet el mateix Alberto Fabra, Carlos Fabra o la Cospedal, per dir alguns? Ja està bé de tirar merda contra la gent del poble sense arguments. Perquè xollo, es ser del PP, que un poc de piloteo te’n vas a Conselleria i si hi ha crisis i no pots aspirar a tant, a la Diputació…