LA FALSA: “Els avalen uns resultats”

Joan Carles Marcobal . 12 de juny de 2011 .
Etiquetes: , ,

Amb tot el dret a protestar, una certa quantitat de gent del nostre país –no massa quantitat- s’ha queixat darrerament de les mesures que la nova Generalitat Valenciana, de nou guanyada per Francesc Camps, vol prendre en el futur. Per una banda la supressió de línies d’ensenyament en valencià a l’escola. Us remeto a la nota d’Els Ports en Moviment per a que se’n assabenteu. Ni el valencià ni TV3 han estat mai una prioritat per al PP valencià i, vistos els resultats, s’ha d’assumir que tampoc per a la ciutadania.

Per altra banda també s’ha anunciat per part del conseller Blasco que aposta per la participació d’eixa ciutadania en mantenir alguns serveis. No és altra cosa que el ‘copago’ de la sanitat o l’educació. Alguns dirigents populars ja havien manifestat la idoneïtat d’aquesta mesura, per tant no ens ha d’estranyar que si governen ho poden posar en pràctica.

Però si d’alguna cosa no se’ls pot acusar és d’enganyar a ningú. Sabíem que aquestes mesures podien estar a la seua agenda i estan legitimats per les urnes per a prendre-les. El que ja és una mica més mesquí per part del PP es dir tot allò que ha manifestat de Castella La Manxa –de la manera que ho ha dit- la qual cosa no deixa de ser una irresponsabilitat d’un partit que vol governar i por arribar a fer-ho. Les conseqüències d’eixes manifestacions perjudiquen internacionalment a Espanya.

I si Rajoy vol fer auditories es pot passar per València.’¿O con Camps no se atreve don Mariano?’.

Més informació: | |