Temps al Temps i Rakel van presentar el ‘Sons de la Terra’ a La Barraca de Queretes


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Queretes
» dilluns, 13 de juny de 2011

Lo passat diumenge 12 de juny, La Barraca de Queretes va acollir lo segon concert de presentació de la Guia Musical ‘Sons de la Terra’, un llibre-disc que aglutine a totes les formacions de música moderna de la comarca del Matarranya. En concret, la presentació del disc va ser prou especial, ja que es va fer per la tarde i va comptar amb les actuacions de Rakel i Temps al Temps, dos bandes d’estils prou tranquils però amb un rerefons musical molt profund. La resposta del públic va ser genial, ja que gairebé es va omplir la sala.

Lo concert va començar a les vuit de la tarde amb l’actuació de Rakel, qui va oferir un concert de veu i guitarra, amb un repertori de cançons pròpies però versionant algunes perles de la història de la música moderna. A més, i al llarg de l’actuació, per l’escenari també s’hi van passar altres músics de la comarca, com són Rafel Campanals (Temps al Temps) o Fernando Mallén (Ya Babé), que van acompanyar a la Raquel i al seu germà, Sergio, en algunes cançons del repertori.

Després de la bellesa musical de Rakel va arribar Temps al Temps, que amb una base folk molt seua i un excepcional joc de guitarres van fer un repertori carregat d’energia. Van tocar part del poemari de Desideri Lombarte i d’altres autors de la terra, així com també cançons pròpies. Lo concert se va tancar amb una tertúlia entre músics i assistents. Al llarg de les pròximes setmanes, està previst que per l’escenari de La Barraca se també altres grups que han participat a este disc, i que és lo primer recopilatori de música feta al Matarranya.

Més informació: |