Beseit prioritzarà la Casa de Cultura i el polígon i treballarà en matèria d’ordenació, carrers i habitatges per als jóvens


Etiquetes: , ,


comarquesnord.cat, Beseit
» dimarts, 14 de juny de 2011

Alberto Moragrega, candidat del PSOE a l’alcaldia de Beseit, va ser investit dissabte com alcalde del municipi després de que PSOE i PAR hagin mantingut lo pacte de la passada legislatura. Amb un total de 164 vots (40,9% dels vots vàlids), la llista del PSOE va ser la segona més votada a les municipals de Beseit, ja que el PP va obtindre 174 vots (43,39%). Tot i això, los socialistes són los únics que han crescut en número de vots en relació a les municipals del 2007. Pel que fa a regidors, n’hi haurà 3 del PSOE, 3 del PP i 1 del PAR.

Ràdio Matarranya va entrevistar a Alberto Moragrega després del procés d’investidura a Beseit, qui va apuntar que “s’han arribat als pactes de legislatura per a poder tirar endavant los projectes que teníem començats, com també los projectes comuns que teníem als dos programes”. Pel que fa a la línia de treball dels pròxims quatre anys, l’alcalde socialista també va destacar que “vam tindre un contacte amb la llista del PP, que mos van dir que la part executiva de l’ajuntament la portéssim natres, i que ells col·laborarien en lo que fes falta”.

Pel que fa a prioritats i projectes, Moragrega va subratllar que “continuarem treballant amb la Casa de Cultura, que vam començar la legislatura passada i que mos agradarie obrir-la este estiu. No sé si podrem inaugurar-la al juliol”. A més, també voldrien “acabar lo polígon, que vam iniciar fa any o any i mig i podríem rematar-lo, perquè ja fa molts dies que estem amb això i tenim ganes d’acabar-los perquè són dos grans projectes que venen de l’anterior”. A la vegada, Moragrega fa afegir que “tenim altres projectes en ment que dependran de les ajudes i subvencions que puguen vindre”.

En este sentit, l’alcalde de Beseit va recordar que “tenim carrers que no s’han tocat en quatre anys i que volem fer-los. També hi ha un tema de l’ordenació de la mobilitat en los accessos del Parrissal i la Pesquera, molt demandada pel sector turístic i també pel poble i que ja hem iniciat”. Algunes de les prioritats de l’ajuntament seran també “lo tema de l’habitatge de protecció oficial, que la passada legislatura havien obtingut lo terreny; lo tema de la guarderia, que intentarem posar-la l’any que ve en marxa; i també altres coses en ment”.

Moragrega tampoc va oblidar els anys d’austeritat que li esperen als pobles. Tot i això, va destacar que “demanarem a les administracions que les obres puguen vindre al màxim subvencionades, o que el cost sigue baix, que l’aportació del ajuntament sigue la menys possible, perquè és lo punt més delicat que pateixen los ajuntaments”.

Més informació: | |