El proper dilluns acaba el termini d’inscripció per al futbito


comarquesnord.cat, Morella
» dijous, 16 de juny de 2011

El proper dilluns finalitza el període d’inscripció per al Campionat d’Estiu de Futbol Sala Ciutat de Morella. Este termini finalitza el dia 20, una setmana abans de l’inici de la XXI edició del torneig que l’any passat guanyava brillantment El Pub. La propera setmana es celebrarà la reunió per tal d’estructurar la competició una vegada es sàpiga el nombre d’equips que volen participar. Els interessats en inscriure el seu equip han de cridar al telèfon del Centre Lúdic i Esportiu, el 620560512, o fer-ho a la recepció del nou poliesportiu.

Fins al moment hi han uns vuit equips, però les previsions són que en seran entre 11 i 13 perquè hi han equips habituals que encara no han formalitzat la inscripció. En este campionat, solen inscriure’s tant equips de Morella com de tota la comarca o de municipis pròxims a la mateixa.

El Centre Esportiu i Lúdic Jaume I acollirà per tercera vegada aquest torneig que ha millorat gràcies a les noves instal·lacions amb una pista de qualitat, comoditats per al públic i sobretot que l’espai s’utilitza únicament per a l’esport i no s’han de tenir en compte altres activitats per al desenvolupament de la competició. També hi haurà continuïtat amb el blog del campionat que començarà a actualitzar-se la setmana que ve a la pàginal web fsciutatdemorella.wordpress.com. Així, es podrà seguir de forma detallada tota la informació sobre els partits, amb estadístiques, cròniques i fotografies.

El Ciutat de Morella és tot un referent a nivell comarcal que serveix per a dinamitzar les nits estiuenques. Un campionat pel que han passat moltes generacions i que destaca per la incursió de les noves generacions en cada edició.

Un any més, el campionat està coorganitzat per Morella Jove i l’Ajuntament de Morella i donarà inici el 27 de juny amb molta gent expectant per viure intensament el Ciutat de Morella.

Més informació: |

/span> comentaris

  1. El futbito es una chalera de nit.

  2. La vrtt es que si, que mos u pasem superbe anan a vore els partits i mes jugan i omplin el poli. Avore si ña mes sort al sorteo este any que l’any pasat…este any K2011 u donarem tot! un abraç