Menys de tres mesos per a la Fira de Morella


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Morella
» dijous, 16 de juny de 2011

L’Associació ‘Fira de Morella’, continua preparant qüestions i detalls de cara a la propera edició de la cita, que tindrà lloc al mes de Setembre. El Regidor d’Agricultura i Ramaderia de l’Ajuntament de Morella, Rafael Pallarés valorava positivament les conclussions de la reunió celebrada recentment i informava dels esforços que es fan per aconseguir les races demandades per els ramaders.

També es tractaven les ubicacions al Nou Espai Firal al mateix temps que Assetmyco ha enviat les cartes als seus associaciat per participar a la Fira.

Promocionar els productes locals mitjançant degustacions, és bàsic per a que els consumidors i turistes els puguen conèixer a la Fira.

Malgrat ser any d’Anunci a Morella, el plantejament de la Fira serà semblant al d’anteriors edicions, encara que es destaca que aquest esdeveniment, juntament amb les celebracions sexennals, porten molta gent a Morella.

L’Associació Firal està fent reunions i actualment s’aborda amb insistència el tema publicitari i la seua difusió mitjançant Internet.

S’espera l’ajuda de les administracions, encara que als darrers temps han hagut retalls importants també en matèria de fires. Pel moment s’han demanat les subvencions encara que no ha hagut cap resposta.

Més informació: