Josep Gisbert, elegit pels socialistes com a diputat provincial per Els Ports



comarquesnord.cat, Castelló
» divendres, 17 de juny de 2011

Els regidors i regidores socialistes dels partits judicials de Castelló, Nules, Morella i Vinaròs han triat aquest divendres als vuit diputats i diputades que configuraran el grup socialista de la institució provincial.

El nou grup de la diputació provincial renova a la meitat dels seus membres, amb la incorporació d’Amparo Marco (Castelló), Evaristo Martí (Rosell), Juan Miguel Salvador (Onda) i Estíbaliz Pérez (Almenara), que se sumen a Francesc Colomer, secretari general provincial que serà de nou el portaveu socialista en la institució, Francisco Valverde (Vila-real), Ana Belén Edo (Bell-lloc) i Josep Gisbert (Cinctorres), qui ja va ser diputat els dos primers anys de la legislatura que ara ha conclòs.

Colomer, a l’eixida del Palau de Justícia de Castelló, on ha tingut lloc la votació per triar als diputats, ha manifestat el seu desig que “el nou cicle en la diputació estigui marcat per la tolerància, el debat i l’intercanvi de propostes que clamen els ciutadans i ciutadanes, perquè els polítics siguem capaços de remar en la mateixa adreça, que no és una altra que buscar el progrés de la província de Castelló”. Per a això, és necessari, afegeix Colomer, impulsar totes aquelles mesures encaminades a generar ocupació, en una província que segueix al capdavant d’Espanya en xifres d’atur.

El secretari general provincial ha destacat l’important bagatge del nou grup de diputats, la mitjana dels quals d’edat és de 44 anys, “que combina joventut, experiència, coneixement del territori, gestió municipal i un projecte polític progressista clar per fer més fort nostra província”.

Més informació: | | | |