Un centenar de persones participa en el dia del senderisme de les Jornades de la Gent Gran



comarquesnord.cat, Morella
» dissabte, 18 de juny de 2011

Un centenar de persones han participat en l’activitat senderista que tanca, aquest dissabte, les Jornades de la Gent Gran de Morella. Pocs minuts després de les 9’30 del mati, dos autobusos sortien del Portal de Sant Miquel per portar als participants a la carretera de Vallibona. Allí, des del Peiró en homenatge a tots els que han deixat la vida pels camins de Vallivana, començaria la caminada que els havia de portar al Pont de la Bota.

No tots els participants han fet el camí a peu; alguns han decidit esperar-los a la capelleta de la Marededéu en el mateix Pont de la bota. En un horeta, poc més o menys, els ha costat fer el camí, que en alguns punt estava un poc pedregós degut a les escorrenties de les darreres pluges. Però les bones pluges han tingut sobre tot un efecte beneficiós en tot l’entorn, que presentava un aspecte, verd de lo més saludable. Un cop han arribat al Pont de la Bota, els esperava un bon esmorzar. Des d’allí, de nou en autobusos s’han dirigit al Santuari de Vallivana, on avui es celebra una missa i a continuació un dinar de germanor.

Membres de l’Ajuntament, en l’alcalde de Morella al front, així com l’assistència de voluntaris de Creu Roja, que afortunadament no han tingut cap feina, acompanyava a aquesta comitiva del dia del senderisme, popularment coneguda com “la rogativa sènior”.

» VÍDEO: Rogativa sènior a Vallivana

Més informació: |