comarquesnord.cat suma a 1.000 amics al Facebook


comarquesnord.cat, Morella
» dilluns, 20 de juny de 2011

El diari digital de referència del nostre territori, comarquesnord.cat, ha arribat aquest dilluns de final de la primavera al seus 1.000 primers amics al Facebook. Una xifra rodona que indica el costant creixement a la xarxa d’aquest mitjà de comunicació que naixia el 15 de setembre de 2009 i que porta les nostres comarques arreu del món.

La xifra, destacable si tenim en compte que cobreix una àrea territorial amb escasos habitants, ho és encara més si la comparem amb el nombre de seguidors que tenen altres mitjans de comunicació que abasten a molts més habitants. D’aquesta manera, el periòdic provincial Mediterráneo, de Castelló, té 1.147 seguidors, el Levante-EMV, d’àmbit autonòmic, es queda amb 4.090 i la televisió pública valenciana en té 9.588, el que fa resaltar encara més les xifres de comarquesnord.cat

» Diari digital de referència
El Facebook de comarquesnord.cat, que té amics d’arreu de les nostres comarques i també d’altres persones interessades en allò que ací és notícia, aglutina la part digital de Comunicacions dels Ports, S.A., encara que també hi ha altres facebooks de l’empresa de comunicació com ara el de la ràdio, Els Ports Ràdio i Ràdio Matarranya el de nord · la televisió comarcal, el del Setmanari Notícies, o de la productora audiovisual canalnordvideo. Els diversos mitjans de comunicació també estan presents al twitter.

Les darreres xifres auditades per l’OJD (Oficina de Justificació de la Distribució) indiquen que el mes de maig comarquesnord.cat creixia un 13,79% respecte al mes anterior. Am 77.374 pàgines vistes per 19.534 visites de 7.178 usuaris únics.

Més informació: | |