L’IES Els Ports ocupa el 4art lloc en el rànquing de millors notes de selectivitat


comarquesnord.cat, Castelló
» dimarts, 21 de juny de 2011

El 97,31% dels estudiants presentats als exàmens de selectivitat en la Universitat Jaume I de Castelló ha obtingut el resultat d’apte en les proves celebrades del 9 al 13 de juny de 2011. Aquests estudiants podran formalitzar la preinscripció per accedir a la universitat fins dimarts 5 de juliol.

Dels 1.859 alumnes de secundària que s’havien presentat a la fase general de les proves, 1.809 han aprovat en aquesta convocatòria de juny, mentre que 50 han obtingut la qualificació de no apte. El percentatge d’aprovats és superior al dels últims anys, quasi 2 punts per damunt del 95,76% de la convocatòria de juny de 2010.

» Els Ports, en quart lloc
La nota mitjana d’aquesta convocatòria ha sigut un 6,34, lleugerament superior al de la convocatòria de juny de 2010 que va ser de 6,03. Els Instituts d’Educació Secundària que han obtingut una mitjana més alta en la fase general amb un 7,32 han sigut l’IES Llombai de Borriana i l’IES Matilde Salvador de Castelló de la Plana. Per a arribar a les xifres de l’IES Els Ports cal anar al quart lloc del rànquing de les millors notes, que se situen entre 7,01 i 7,32. Cal recordar que, en anys anteriors, els alumnes de la comarca han arribat a alcançar el primer lloc.

Com en convocatòries anteriors les peticions de reclamacions o segones correccions d’exàmens es faran a través d’un formulari web. Una vegada feta la petició via web, l’estudiant imprimirà la seua sol·licitud en paper i la presentarà a la universitat per a evitar els errors en el procés de resolució de les reclamacions. El període de sol·licitud és del 22 al 24 de juny de 2011.

Cal recordar que el procés de preinscripció universitària finalitza el 5 de juliol de 2011 a les universitats públiques de la Comunitat Valenciana per al curs 2011/2012.

La publicació dels resultats en premsa està prevista per al 20 de juliol de 2011. La universitat pública de Castelló ha habilitat un aula a l’edifici d’ampliació de la Biblioteca per tal de facilitar a l’estudiantat els tràmits de la sol·licitud i presentació de la preinscripció. L’aula situada en el nivell 0 (CD2005SM) està disponible fins al 5 de juliol de 2011, en horari de 9 a 14 hores. A més, l’UJI ha organitzat dues sessions informatives a la seu de Vinaròs i a la Vall d’Uixó que se realitzen el dia 20 de juliol a les 11 hores en Vinaròs i a les 19 hores en la Vall d’Uixó.

» VÍDEO: Miquel Pasíes, “la selectivitat ha eixit molt bé enguany per als 11 alumnes que es presentaven”

Més informació: | | | |