L’Escola d’Estiu de Morella s’ampliarà fins a les sis setmanes


Etiquetes: , , ,


comarquesnord.cat, Morella
» dimarts, 21 de juny de 2011

L’Escola d’Estiu de Morella es desenvoluparà entre els dies 4 de juliol i 12 d’agost, dues setmanes més del que era habitual. Esta serà la principal novetat de la nova edició de l’escola d’ensenyança estival, per a la qual, ja s’ha obert el període de inscripció. La regidora d’educació, María Rallo, espera que “la participació tinga xifres semblants a les anteriors edicions, ja que és un serveo d’ajuda a les famílies totalment consolidat”.

Cal assenyalar que en els últims anys, la inscripció ha superat els 50 alumnes. La regidora considera que este centre “és una bona oportunitat perquè els xiquets milloren la seua educació i es divertisquen”. Rallo també afirma que esta Escola “millora la vida diària dels pares, ja que poden atendre les seues obligacions i garantir l’atenció dels seus fills”.

L’Escola d’Estiu també redundarà en la creació d’ocupació, ja que es contractaran dos o tres monitors, en funció del nombre d’alumnes inscrits. L’oferta ja s’ha publicat a través de la Borsa de Treball i els interessats hauran de tindre estudis en magisteri infantil.

Els pares interessats han de realitzar la matrícula en les oficines de l’Ajuntament de Morella. Hi han dos tipus diferents d’inscripció, la d’un mes, amb un preu de 45 euros, i la de tot el període, amb un cost de 60 euros.

» VÍDEO: Maria Rallo, “Fins al 30 de juny hi ha temps per apuntar-se a l’escola d’estiu”

Més informació: | | |