La Diputació de Castelló licita la reforma de l’Hotel Cardenal Ram de Morella



comarquesnord.cat, Morella
» dimarts, 21 de juny de 2011

La Diputació Provincial de Castelló ha tret a licitació les obres d’adeqüació i millora del Hotel Cardenal Ram de Morella. L’obra compta amb un pressupost per a l’adjudicació de la mateixa, que ascendeix a 1,16 milions d’euros, més 209.000 que s’han de sumar en concepte de IVA.

Els criteris que es valoraran per part de l’administració per tal de concedir l’obra es centraran en el programa de treball que es puga presentar, la garantia del subministrament de materials, la memòria de la construcció, les diferents millores a les propostes i el preu final.

El termini per a l’execució de les obres és de 6 mesos i ara s’enceta un període de 24 dies naturals per tal de presentar les sol·licituts.

Des de la Diputació de Castelló es pretén recuperar aquesta instal·lació dedicada a l’hostaleria com a un recinte d’alt nivell i relax. També es té previst instal·lar un spa, a més d’altres serveis. Les habitacions comptaran amb més espai i tindran una decoració mantenint les característiques originals del recinte. També està previst actuar amb la mateixa filosofia amb les reformes de l’hotel de la Fàbrica de Giner.

Més informació: | |