El Plenari de Vilafranca dóna els primers passos de la legislatura amb els nomenaments i la periodicitat de les sessions


comarquesnord.cat, Vilafranca
» dimecres, 22 de juny de 2011

L’Ajuntament de Vilafranca celebra aquest dijous el seu primer ple ordinari de la legislatura 2011-2015, després de la constitució del nou Ajuntament el passat dia 11 de Juny. La sessió s’obrirà determinant-se la periodicitat amb la que es reunirà en Ple el consistori vilafranquí que a les anteriors legislatures ha estat d’una vegada al mes amb caràcter ordinari més altres sessions realitzades de forma extraordinària si les circumstàncies ho han requerit.

Seguidament està previst constituir la Comissió Especial de Comptes i la creació i composició de les diferents Comissions Informatives. També es durà a terme el nomenament dels representants als Orgues Col·legiats.

Al sisè punt de l’Ordre del Dia s’apunta el fet de donar compte de la constitució dels Grups Polítics Municipals, per continuar amb el nomenament de la Junta de Govern local amb els Tinents d’Alcalde i les diferents Delegacions de l’Alcaldia. El vuitè punt arreplega el nomenament del tresorer. Finalment es tractarà el règim de retribucions, indemnitzacions i assistències.

La sessió, a més dels aspectes per al funcionament del nou Ajuntament també tractarà l’aprovació del pressupost de les Festes Locals 2011, les ajudes al marc del Fons de Compensació previstes al Pla Eòlic de la Comunitat Valenciana per a l’exercici 2011, la sol·licitud d’ajudes en matèria d’electrificació (Plaver 2011) i l’autorització a l’empresa Iberdrola per a la instal·lació de suports i conductors de línies elèctriques.

Més informació: | | | |