L’obra del Túnel del Parador continua executant-se i avança cap a una nova fase



comarquesnord.cat, Morella
» dimecres, 22 de juny de 2011

L’obra del Túnel d’accés al Parador de Turisme continua avançant. Una vegada realitzat el pivotatge horitzontal i vertical, els treballs es centren en la creació del desaigüe del futur complex hostaler i en les obres de fonamentació d’entrada de vehicles. Esta fase serà prèvia a l’extracció de terra i està previst que es prolongue durant un mes.

El regidor d’urbanisme de l’Ajuntament de Morella, Rhamsés Ripollés, destaca “el compliment de totes les fases del projecte d’esta obra imprescindible per a la posterior construcció del Parador de Turisme, per part de l’empresa adjudicatària ”. Respecte als treballs actuals, l’edil afirma que “les canalitzacions serviran per a extraure l’aigua que s’acumula en l’interior del complex hoteler”. Estes canonades subterrànies traslladaran l’aigua des de la zona del Parador fins a l’estació de bombeig, ubicada en una zona pròxima a la Piscina.

La rasa es construirà per la part esquerra de la carretera, és a dir, per la zona del carril bici. No obstant això, es treballarà per a facilitar l’accés de vehicles a la zona de la Piscina i del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I.

Una vegada que finalitzen els treballs del sistema de desaigüe, començarà l’última de les fases de construcció del Túnel.
En ella, es durà a terme l’extracció de terres, que donarà forma a la definitiva infraestructura. Cal assenyalar que l’empresa adjudicatària ha necesitat del servei d’altres empreses de la zona, en l’execució de les distintes fases escomesses.

Ripollés conclou que “estem davant d’un procés llarg i costós, però en el que veiem com a dia a dia s’avança en una infraestructura que serà clau per al desenvolupament econòmic de la comarca”.

Més informació: |