Massalió i Valderrobres organitzen els festivals de fi de curs de patinatge


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Vall-de-roures
» dimecres, 22 de juny de 2011

Les instal·lacions esportives de Valderrobres i Massalió van acollir el cap de setmana del 18 i 19 de maig los festivals de fi de curs de patinatge, uns actes on los alumnes van exhibir els moviments i passos que han après al llarg de l’any. A Massalió, lo festival de patinatge va arribar enguany a la seua novena edició i on van participar 68 patinadors de cinc clubs de patinatge diferent, com són los del Matarranya, Horta de Sant Joan, Pratdip, Xerta i Benissanet.

L’entrenador dels patinadors d’estos cinc clubs de patinatge, Jordi Borràs, va destacar que “vam fer un festival molt basat en música infantil i en vestuari molt vistós. Los vestuaris acompanyen molt a la música, i són imatges fidedignes de pel·lícules o dibuixos” que coreografien, on predominen les bandes sonores famoses. Borràs va destacar que el moment més bonic del festival “és l’actuació que fem tots junts, ja que és molt espectacular”.

Per la seua banda, Valderrobres va celebrar el passat dissabte 18 de juny a les cinc i mitja de la tarde lo ja tradicional festival de final de temporada. Lo Pavelló Municipal de la capital del Matarranya se va omplir de gent per a veure les exhibicions de patinadors de totes les edats. Enguany, hi va haver una entretinguda programació que combinave actuacions individuals i en grups, i on los participants van fer diverses coreografies ambientades en el món de Disney.

Més informació: