UGT, Creu Roja i el Grup de Dones organitzen cursos a Vilafranca


comarquesnord.cat, Vilafranca
» dimecres, 22 de juny de 2011

La Unió General de Treballadors està desenvolupant una intensa tasca formativa esta primavera. En estos moments s’està desenvolupant un curs de cuina i ha finalitzat un altre de xerojardineria. Es tracta d’un programa formatiu de trenta hores en el que els alumnes han aprés com crear un jardí on el consum d’aigua sigue mínim. Instal·lar sistemes de rep per degoteig, quines són les plantes més adequades, el disseny dels espais, la climatologia… són alguns dels aspectes que han aprés els alumnes. El curs s’ha desenvolupat a les aules formatives de la Casa de la Cultura.

També en materia de formació cal assenyalar que Creu Roja organitzarà un curs de primers auxilis el dijous 30 de juny i de l’1 al 18 de juliol. Les classes seran de dilluns a divendres de sis de la vesprada a 9 h de la nit. El divendres dia 24 se poden fer les inscripcions a la seu de Creu Roja, a partir d eles sis de la vesprada.

A banda, el Grup de Dones de Vilafranca va organitzar el passat cap de setmana un curs de fontaneria bàsica, impartit per Daniel Tena. Esta iniciativa se suma a la de cursos d’electricitat o mecànica que també han organitzat darrerament.

Més informació: | | |