Oscar Tena ofereix regiduries de l’Ajuntament a la oposició i el PP la rebutja


comarquesnord.cat, Vilafranca
» dijous, 23 de juny de 2011

L’Ajuntament de Vilafranca ha celebrat el primer ple ordinari de la legislatura 2011-2015. Un dels punts destacats és que s’ha aprovat l’organigrama municipal de les delegacions de l’alcaldia i les àrees que cobrirà cada regidor.

La principal novetat de la legislatura és que la Regidoria de Medi Ambient ha estat oferida a la Plataforma Compromís i al seu cap de llista i portaveu Javier Prats. El portaveu d’aquest partit anunciava que hi han “bones perspectives” però ho estudiaran en una reunió de la Plataforma aquest mateix divendres per prendre una decisió

» Rebuig del PP
Per altra banda, l’alcalde Óscar Tena oferia la Regidoria de Sanitat al Partit Popular i al seu cap de llista i portaveu Vicent Marín. Els populars han argumentat que si li oferien a Compromís una regidoria, a ells els pertocaven dos per nombre de regidors. Per això han proposat al plenari que se’ls donara també la responsabilitat en esports. El Grup Socialista que compta amb la majoria municipal ha rebutjat aquesta contraproposta argumentant que ja eren molt generosos oferint l’àrea de sanitat. Finalment, el PP ho ha rebutjat i la regidora de sanitat serà Teresa García.

A més, al plenari s’ha aprovat el pressupost per a les festes que estarà prop dels 180.000 euros i s’aprovava que els plens aquest mandat es celebraran els segons dilluns de cada mes.

» Repartiment dels càrrecs de l’Ajuntament de Vilafranca
» ALCALDE: Óscar Tena García (PSPV-PSOE)
» TINENTS D’ALCALDE: Sílvia Colom Monferrer (PSPV-PSOE).
» TRESORERA: Sílvia Colom Monferrer. ( PSPV-PSOE )
» Sílvia Colom Monferrer: Regidora d’Obres Públiques, Urbanisme i Serveis.
» Víctor Tena Pitarch: Regidor de Cultura, Festes i Joventut.
» Cristóbal Troncho García: Regidor d’Esports, i Desenvolupament Econòmic
» Teresa García García: Regidora de Sanitat, Benestar Social, Educació i Gent Gran.
» Valentín Miravet Sales: Regidor de Turisme i Noves Tecnologies.

» VÍDEO: Roda de premsa dels portaveus a l’Ajuntament de Vilafranca

Més informació: | | | | |

1 comentari

  1. No tenen que ser generesos, tenen que ser justos i coherents cosa que no han sigut.
    Les coses se tenen que fer be i no “pa quedar be” que es molt diferent, mireu lo que han fet en canena http://www.europapress.es/andalucia/noticia-alcalde-canena-iu-ca-integra-psoe-pp-equipo-pese-gozar-mayoria-absoluta-20110621215323.html aixina si