Els més menuts del col·legi de Morella acaben el curs amb teatre



comarquesnord.cat, Morella
» divendres, 24 de juny de 2011

Els xiquets i xiquetes del Col.legi Verge de Vallivana de Morella s’han acomiadat del curs 2010-2011 amb un emocionant espectacle al teatre municipal de Morella, a càrrec dels alumnes del taller de teatre que s’havia desenvolupat durant l’any, amb la col.laboració de tota la comunitat educativa.

Durant l’espectacle els nous actors han mostrat el que havien aprés, oferint diferents posades en escena que tenien com a fil conductor el circ i tot el que l’envolta. No va faltar cap dels protagonistes d’un bon circ. Hi havien mags, malabaristes, trapezistes, mims o com no, els domadors de feres, amb lleons i fins i tot una vaca que volia ser fera i no aconseguia. Dos pallasos van estar els encarregats de presentar l’espectacle. L’espectacle finalitzava amb un monòleg que parlava de sentiments, d’acomiadaments, de records, d’estima per sempre.

Al llarg dels darrers mesos menuts i grans han participat en un taller de teatre que pretenia obrir la formació educativa a tota la família. L’espectacle d’acomiadament del curs va estar una bona mostra de l’èxit d’esta iniciativa. El mestre Toni Asensi va estar qui va coordinar esta activitat que segons destacava, “ha comptat amb la implicació de tota la comunitat educativa, des dels alumnes, als pares, els docents, l’escola, l’institut o l’ajuntament”. 

Per Asensi l’experiència ha estat molt positiva “mai me havia proposat ensenyar als pares pedagogia aplicada a la dramatització i el resultat ha estat tota una satisfacció”. Iniciatives com esta, incideix Toni Asensi, mostrem com l’escola està oberta, “és una societat dins d’un poble i té que funcionar com a tal”.

S’ha tancat el teló del curs 2010-2011, ara toca gaudir d’un temps d’esplai estiuenc necessari per a que tots, amb l’arribada del setembre, pugen tornar a emprendre el curs vinent amb la mateixa força i alegria que enguany van mostrar en este fi de curs.

» Fotogaleria: Teatre per al fi de curs
» VÍDEO: ELs més menuts del col·legi de Morella fan festa pel fi de curs

Més informació: | | | |