Ramaderia, artesania i noves possiblitats a Cinctorres



comarquesnord.cat, Cinctorres
» dissabte, 25 de juny de 2011

El recinte Firal de Cinctorres manté la configuració i els objectius en els que va nàixer: Promocionar els treballs de sempre i oferir possibilitats de futur.

Les Cooperatives, tant la Verge de Gràcia de Cinctorres, com la Cooperativa Sant Antoni Abad de Morella estaven presents en la Fira, com sempre acompanyant als socis ramaders, en aquest punt de trobada, com ho fan també en la feina, en les alegries i en les dificultats. L’exposició ramadera no era massa abundant en aquesta edició, però els expositors i visitants van participar en el sorteig d’una vedella, per gentilesa de la Diputació, acte que sempre anima als assistents, sobre tot si son del ram.

Els animalets van tenir protagonisme per altre costat, ja que, enguany, després de la bona acollida que va tenir la edició anterior, s’ha tornat a fer una demostració de tir i arrastre. Dotze van ser els participants en aquesta exhibició, que encara no té el caire de concurs. A més d’aquestos participants vinguts de diferents indrets de Castelló, Terol i Catalunya, també es va voler probar un veí de Cinctorres amb la seva jove egua.

Tot el mon, participants i public, buscava l’ombra en aquesta era. I es que el sol de juny escalfava de valent, el dissabte de Fira, i encara un poquet mes el diumenge.

» VÍDEO: Ramaderia i artesaria a la fira de Cinctorres

Més informació: